5 důvodů, proč je tento kolagen lepší než ostatní

Je vám více než 25 let? Pak je načase začít přidávat kolagen do svého jídelníčku. Avšak ne každý kolagen vám bude vyhovovat.

Proč? Věděli jste, že v lidském těle existuje téměř 28 známých typů kolagenu? Proto je tak důležité vybrat si ten správný kolagen pro své potřeby a vytyčené cíle.

Pokud například usilujete o zářivou a mladistvou pleť, musíte najít dokonalou kombinaci správného typu kolagenu a dalších složek, které podporují zdraví pleti.

Zde je 5 důvodů, proč je SWISS+POWER premium beauty kolagen komplex jedinečný

Není to jen další kolagen na trhu

Ve SWISS+POWER premium beauty kolagen komplexu najdete nejen kolagen nejvyšší kvality, ale také vitamin C, kyselinu hyaluronovou a biotin, které společně podporují pevnost, pružnost, zářivost a celkové zdraví pleti.

Obsahuje všech 5 typů nejúčinnějšího druhu kolagenu

Kolagen je jednou z nejrozšířenějších bílkovin v těle — lepidlo, které drží vše pohromadě. Ve SWISS+POWER premium beauty kolagen komplexu najdete nejsilnější typy kolagenu.

  • Kolagen typu 1 je v těle nejrozšířenější. Obecně je považován za nejvhodnější pro pokožku. Je to typ kolagenu, jehož úbytek se projevuje ochabováním kůže, vráskami, řídnutím vlasů a lámavostí nehtů. Jeho pravidelné doplňování redukuje vrásky, zvyšuje pružnost pokožky a obnovuje její zářivost.

  • Typ 2 je méně častý, ale stále nesmírně důležitý. Zejména pro kosterní systém. Tento typ vám pomáhá udržovat větší pružnost a lepší kondici.

  • Typ 3 je druhým nejhojněji zastoupeným kolagenem v měkkých tkáních a pomáhá hojení ran. Dobře spolupracuje s prvním typem.

  • Typ 5 se nachází v kůži, vlasech, nehtech a dalších částech těla. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte v kombinaci s typy 1, 2, 3.

  • Typ 10 je součástí sítě — tvoří kolageny a jeho funkce mluví za vše — je propojený a velmi důležitý pro celé tělo.

Nejenže zlepšuje vzhled, ale také posiluje imunitu

Správný typ kolagenu, vitamin C a další dvě účinné složky, které jsou pro vaši pleť naprosto prospěšné, jsou kyselina hyaluronová a biotin. Všechny je najdete ve SWISS+POWER premium beauty kolagen komplexu.

Výzkumy prokázaly, že biotin pomáhá zlepšovat hydrataci a hladkost pokožky a také posiluje nehty a vlasy. Kyselina hyaluronová je klíčovou složkou, která udržuje pokožku hydratovanou po celý den. Používá se také v mnoha kosmetických procedurách proti stárnutí.

Výsledky viditelné za dva týdny

Ve většině případů jsou první výsledky viditelné do dvou týdnů. Po pravidelném používání lidé hlásí jasnější a pružnější pleť, silnější vlasy, pevnější nehty, menší bolesti kloubů, rychlejší regeneraci po cvičení.

Premium beauty kolagen komplex
Pro krásu zevnitř ven
Zobrazit produkt
Premium beauty kolagen komplex

Nabízejí 30 denní záruku vrácení peněz bez otázek pro ty, kteří pochybují, zda jsou jejich výrobky tak účinné, jak tvrdí.

Využijte této speciální akce

Společnost SWISS+POWER nás kontaktovala v souvislosti s naším článkem a nabídla možnost objednat si premium beauty kolagen komplex se slevou až 50% z běžné ceny — stačí kliknout na odkaz níže a objednat ještě dnes — není třeba žádný slevový kód!

Klikněte zde a získejte slevu až 50% na premium beauty kolagen komplex od SWISS+POWER

Exkluzivní nabídky pro členy

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a získejte slevu na první objednávku a exkluzivní speciální nabídky a novinky přímo do své e-mailové schránky!